״ניחוחות מארץ המגף״

מנחה סדנאות הבשר ומדריך הסיורים הקולינריים דרור פילץ, ממליץ על כמה מקומות טעימים במיוחד בהוד השרון, בהם חנות פסטה דלה קזה.

״משה בראל, דמות ציורית, נינוחה, אוהב אנשים, טיולים, ובעיקר אוכל איטלקי ואת איטליה. קחו בחשבון שכל מפגש עם בראל - תחילתו בארוחה טובה וסופו אצל הדיאטנית. [...] בחנות המפעל יש מאפייה שמייצרת מאפים איטלקיים, וכדאי במיוחד להגיע בסופי שבוע (חמישי ושישי) כשריח הפוקאצ'ות, המאפים והקישים מדיפים ניחוחות מארץ המגף. בחנות יש גם את המוצרים של המפעל – ניוקי, לזניה, טורטליני, רטבים לפסטה, גבינות, קינוחים איטלקיים – הכל בעבודת יד״.

כך כותב פילץ ב״אוכל רחוב בהוד השרון״, שעלתה בסוף השבוע בערוץ האוכל ב-Ynet. ״‏‎

בחזרה לבתקשורת